Hvad siger kunderne?

Eva Nawabi

"Efter at have haft to dårlige oplevelser med revisorer og bogholdere, valgte jeg at prøve Diana. Fra første dag oplevede jeg hvor grundig hun arbejdede. Diana fandt mange ‘fejl’ som de tidligere havde lavet, og måtte faktisk gå helt tilbage i mit regnskab og lave det hele om fra bunden. Jeg er helt igennem tilfreds med Diana. Hun er grundig, nem at kommunikere med også er hun fantastisk til at give råd. Kommunikation er noget af det vigtigste for mig, og det kunne bare ikke blive bedre. Jeg har allerede anbefalet hende til min omgangskreds"

Justin Jones

"Diana har været meget behjælpelig med udarbejdelsen af vores årsregnskab. Som nystartet virksomhed, kan det være en hovedpine, så vi satte stor pris på Dianas arbejde"

Maria J. Andersen

"Jeg kan anbefale Diana hvis du har brug for en go-to person til at hjælpe med regnskab. Hun var til rådighed med det samme da jeg havde brug for det. Hele processen med planlægning, møde og vejledning var nem og behagelig. Hun gav mig en masse gode råd og god vejledning som jeg kan bruge fremadrettet. Alt i alt, rigtig god oplevelse! Jeg kan stærkt anbefale Diana."

Mathias Bjørn

"Ifm. opstart af virksomhed havde jeg brug for svar på diverse spørgsmål. Diana var hurtig til at tilbyde sin hjælp, og efter en kort, indledende snak aftalte vi et Teams-møde for at gennemgå spørgsmålene. Diana er utroligt rar og imødekommende. Hendes ekspertise inden for revisor-faget kommer hurtigt til syne, og hun formår at formulere sig i et tydeligt og klart sprog, så alle kan være med. Hun tager sig rigtig god tid til at komme i dybden med spørgsmålene, så der ikke sår nogle tvivl. Jeg vil helt klart anbefale Diana til alle i mit netværk, og vil med sikkerhed bruge hende igen, når der engang er brug for det."