Om mig

Mit navn er Diana Ahmad, og jeg er en skarp, kandidatuddannet revisor (cand.merc.aud).

Jeg har de seneste fem år haft fornøjelsen af at assistere og rådgive små og mellemstore virksomheder om regnskab, skatteforhold og økonomi generelt set. Et arbejde der har skabt mærkbare resultater.

Jeg har arbejdet for et af verdens største revisionshuse, været controller hos et internationalt aktieselskab og undervist på Aarhus Universitet. Det har dannet et godt fundament for etablering af Ajdo Administration.

Hvorfor Ajdo?

Ajdo er en blanding af mine børns to første bogstaver i deres navn – ADam og JOnas.

Ajdo Administration er mit 3. (hjerte-)barn, og derfor sætter jeg en ære i, at det jeg levere til mine kunder er med autencitet og kvalitet for øje.

Mit arbejde bunder i tillidsbaserede samarbejder. Derfor starter jeg altid et kundesamarbejde med et møde med dig. Det gør jeg dels så jeg kan få et indtryk af din virksomheds værdier og behov – og dels så du kan føle dig tryg ved at overlade den økonomiske del af din virksomheds administrative opgaver til mig. Når vi har opbygget et godt fundament for vores samarbejde, skaber det merværdi.

Et hold af dygtige profiler, der sikrer dig den bedste løsning.

Jeg er ikke alene. Jeg har et hold af dygtige profiler i mit netværk inden for revision, skatteforhold og bogholderi.

På den måde kan vi lave det helt rigtige setup til din virksomheds behov. Vi kan både aftale faste dage, hvor vi arbejder, og vi kan arbejde på timebasis. Arbejdet tilpasses din virksomheds behov, så vi kan skabe de bedste resultater – Resultater som du ikke kan finde andre steder.